Service

Skriv ut
PDF
För att hålla din dykutrustning och dig själv i topptrim förutsätter att du sköter dykutrustningen på ett korrekt sätt. Varje år ska din dykutrustning lämnas in på service då den inspekteras och justeras. Dykhuset erbjuder livstidsgaranti på alla regulatorer vid försäljning med förutsättning att du servar din regulator varje år. Framförallt så är det för din egen säkerhets skull som du lämnar in din dykutrustning på service kontinuerligt. Vi är behöriga att serva marknadens flesta märken och produkter och använder ORIGINALDELAR.

Alla regulatorer som servas på Dykhuset rengöres med Ultraljud. Utraljud är det effektivaste och mest skonsamma sättet att få din regulator ren i minsta detalj från avkalkningar, smuts och föroreningar. Vi behandlar alla regulatorer med ett smörjmedel som är livsmedelsgodkänt  (ej silikonfett) för att behålla din regulator optimalt fungerande för varierande dykning.

Efter din regulatorservice får du ett serviceintyg med garanti som tryggar din framtid som aktiv dykare.

 

Klicka här för att komma till dykverkstan.se, en del av Dykhuset.

© Dykhuset AB 2006-2015 Adress: Kungsgatan 73 (Kungsbroplan, T-bana Rådhuset), Tel: 08-10 95 95 - E-post: info (a) dykhuset.se
Öppettider | Vardagar: 11:00 - 18:00 | Lördag: 11:00 - 15:00 | Söndag: Stängt