Försäljning av dykmask & simglasögon i Stockholm

Försäljning

Skriv ut
PDF

360

Har du tröttnat på att hyra eller låna snorkel och dykutrustning och söker utrustning av bra kvalitet? Då har du kommit helt rätt! Vi erbjuder stor välsorterad butik mitt i Stockholm city med allt för dykaren, snorklaren och simmaren.

Nyckeln till säker och rolig dykning är egen utrustning. Med din egen dykutrustning är du helt oberoende och kan när du vill ge dig iväg och dyka, snorkla eller simma. Du kommer även att känna dig mycket säkrare med din egen dykutrustning och slipper hela tiden anpassa dig efter olika hyrutrustningar. Det är först då du har din egen dykutrustning du garanteras en utrustning som tilltalar dig vad gäller modell, passform, hygien och framför allt säkerhet.

Idag behöver det inte kosta dig skjortan att köpa komplett dykutrustning. Tycker du att det blir en för stor utgift på en gång kan du dela upp det på vår förmånliga räntefria avbetalning på upp till tre år. Kom in till oss i butiken eller ring så berättar vi mer.

Vi säljer även simglasögon samt annan simutrustning. För er som söker utrustning inför semestern erbjuds bla strand/badskor sk "beachwalkers", sim/snorkelväst mm.

Några av de märker vi saluför är:
MARES , AQUALUNG, SCUBAPRO, POSEIDON, CRESSI SUB, APEKS, OMS
Slangar: Miflex
Lampor: Big Blue dive lights, Fisheye FIX, Intova, ORCHATORCH
UV Foto: SEA&SEA, Ikelite, Inon, Nauticam, Fisheye FIX, SubSee, Sea Life cameras, Fantasea
Torrdräkter / Seglardräkter: URSUIT, Whites Drysuit, Mares XR LINE, WATERPROOF
Kompressorer: COLTRI SUB

Har du frågor om produkter, priser o.s.v. var vänlig vänd dig till butiken för personlig service. Vi kan vad du vill, kan det bli bättre?

© Dykhuset AB 2006-2015 Adress: Kungsgatan 73 (Kungsbroplan, T-bana Rådhuset), Tel: 08-10 95 95 - E-post: info (a) dykhuset.se
Öppettider | Vardagar: 11:00 - 18:00 | Lördag: 11:00 - 15:00 | Söndag: Stängt